nieuws


Bescherm uw huid in de winter met Rosel Heim

ZIJDEPOEDER VAN IS EEN NATUURPRODUKT

Tijdens het spinnen van zijde ontstaat afval. Dit natuurlijke afval wordt tot duurzaam poeder gemalen en gezuiverd zodat er geen schadelijke eiwitten meer in voorkomen. Dit om te voorkomen dat onze huid allergisch zou kunnen reageren.

ZIJDEPOEDER IS EEN WELDAAD

Bij kou trekt onze gezichtshuid zich samen zoals bij kippenvel, verdikt zich dus, de haartjes gaan rechtop staan en de spiertjes drukken op het talgkliertje zodat het vet aan de oppervlakte komt. Zijdepoeder nestelt zich tussen de rechtop staande haartjes en vormt zodoende een soort luchtkussen. Door dit wonderlijke fenomeen worden onze kwetsbare bloedvaatjes beter beschermd tegen gure wind en ijzige kou. In de zomer vindt verkoeling plaats doordat zijdepoeder er voor zorgt dat het zweet kan verdampen. Ook reflecteert zijdepoeder de nadelige straling van beeldschermen.
zijdepoeder rh


Decleor ORexcellence

Speciaal voor de rijpe huid is er nu de ORexcellence lijn van Decleor.
Decleor laat met deze nieuwe lijn de jeugdigheid die je voelt van binnen, zien van buiten. De ORexcellence lijn is zonder parabenen, minerale oliën en kleurstoffen.
Het resultaat is een jeugdig energieconcentraat voor de huid. De huid ziet er voller en strakker uit, met een frisse en helder uitstraling.
2016-09-16-15-09-06


Nieuws van Rosel Heim:

De intensief lotion is vanaf nu ook verkrijgbaar in 50ml. Onmisbaar als u uw huid stralend en gezond wilt krijgen en houden!

rosel heim intensieflotion 50 ml


Reinigingsolie Decléor

decleor reinigingsolie 2014Deze reinigingsolie is geschikt voor alle huidtypen, zelf voor de meest droge en gevoelige huid. Het reinigt en verwijdert alle onzuiverheden en make-up, zelfs waterproof-mascara. De huid wordt gehydrateerd, voelt comfortabel, soepel en fris aan en straalt als nooit tevoren. De actieve ingrediënten van zoete amandel en squalaan versterkt de huidbarrière, verzacht en kalmeert.